1. gup-2 trening - uttak til sortbeltegradering

Submitted by
Gunnar Alexand…
Publisert
2. september 2022
Image

Under disse treningene blir det kartlagt om det blir sortbeltegradering til jul 2022 eller om man trenger mer trening før man kan prøve seg på den mest utfordrende graderingen man har hatt.

 

Opplegg:

Første trening blir alle kartlagt av instruktørene og alle får beskjed om hva som forventes fremover både teknisk, fysisk og mentalt.

Andre samling skjer selve utvelgelsen av hvem som får gradere seg i denne omgang. Alle får beskjed samme dag etter at treningen er ferdig.

Tredje samling er kun for de som får muligheten til å gradere seg i denne omgang. Her legger vi standarden for selve graderingen og tar eventuelle spørsmål dere har i forhold til søknadsprosessen.

Treningene ledes av Gunnar Rugsveen 5. Dan. Det er ikke mulig å gradere seg til sort belte uten å delta på disse treningene, blir man forhindret så gi beskjed til gunnar@ntkd.no. Alle må fylle ut vedlagt skjema før oppmøte som leveres før trening.

Datoer:

Tirsdag 20. september klokken 19.00 - 20.30 - Trening og kartlegging av kandidater

Tirsdag 18. oktober klokken 19.00 - 20.30 - Utvelgelse til gradering

Tirsdag 22. november klokken 19.00 - 20.30 - Trening for de som får gradere seg i denne omgang (selve graderingen er fredag 9. desember 2022)

 

Sted:

Hovedsenteret til Trondheim Taekwon-Do klubb i Haakon VII gate 2.