Velkommen til oss i
Trondheim Taekwon-Do klubb!

+60: fra 60 år og eldre

Hva er Taekwon-Do?

Treningsglede i et godt miljø

Taekwon-Do er en morsom og spennende aktivitet med stor variasjon, hvor du utvikler god styrke, kondisjon, motorikk og balanse. Du lærer selvforsvar, samtidig som du kjenner gleden av fysisk aktivitet. Vi har et inkluderende miljø, basert på vennlighet og godt samhold.

Mestring og selvtillit

Taekwon-Do er en aktivitet som passer for alle. Du trener ut fra dine egne forutsetninger. På trening blir alle sett av instruktøren, som motiverer og hjelper deg slik at du får god mestringsfølelse og bedre selvtillit.

Trygghet og struktur

Hos oss møter du kvalifiserte instruktører, med godt humør. Du vil oppleve orden og struktur, som gir deg bedre konsentrasjon og fokus. Våre faste rammer bidrar til trygghet på trening.

Verdibasert aktivitet

Taekwon-Do er en verdibasert aktivitet, med gode rollemodeller som formidler etikk og sunne verdier.

Nybegynnerinformasjon

  • Klubben er 100 % dugnadsfri for barn og foreldre. Det er ikke krav om videresalg av ulike artikler og varer. Ingen krav om hallvakt eller kioskarbeid.

 

  • Det er 2 uker prøvetid. Treningsavgift må være betalt før første trening slik at man er forsikret fra første stund. Ønsker man ikke å begynne i løpet av de 2 første ukene får man treningsavgiften tilbakebetalt. Det er ingen bindings- eller oppsigelsestid hos oss. Første trening er i uke 36 (tirsdag 3. september 2024). 

 

  • Man får utlevert drakt, belte og undervisningsbok på første trening. Denne trenger man ikke å betale før etter endt prøvetid (pris for startpakken er 1200,-). Ønsker man ikke å begynne etter endt prøvetid er det bare å levere utstyret tilbake. 

 

  • Man får beskjed på e-post etter registrering om man har fått plass eller er satt på venteliste hvis det er stor pågang.

 

  • Får man bekreftet plass er det bare å møte på første mulige trening i vanlig treningstøy (gjerne ha med en flaske vann). Kan man ikke møte på første trening er det bare å møte opp på neste. Man mister ikke plassen sin før man selv gir skriftlig beskjed om dette.

 

  • Treningene varer fra 11.00 - 12.30 tirsdag og torsdag. Fra 12.30 - 13.15 stiller Trondheim kommune opp med kaffe og lett servering etter endt trening.

 

  • Man velger selv om man ønsker å trene 1 eller 2 dager uke (tirsdag og/eller torsdag). Pris etter endt prøvetid er 395,- for 1 gang pr uke og 495,- for 2 ganger pr uke. Pris er oppgitt pr måned og inkluderer kaffe og servering etter endt trening. 

 

 

NB: Ønsker man å registrere flere på samme e-post adresse må man gjøre følgende: 

1. Registrer første medlem

2. Logg deg inn på trondheim-tkd.no og trykk "glemt passord"

3. Du får tilsendt passord til "min side".

4. Logg inn på nettsiden med brukernavn og passord og registrer flere medlemmer på nybegynnersiden.  

Priser

PRISER - TRENINGSAVGIFT

Medlemskap i Trondheim Taekwon-Do klubb inkluderer forsikring og medlemskap i Norges Idrettsforbund, Norges Kampsportforbund og National Taekwon-Do Norway. 

Medlemskontingent er inkludert i treningsavgiften. Betales via Vipps kontinuerlig betaling hver måned så lenge man er medlem i klubben. Trekkdato er lik signeringsdato.

 

Barn - kr. 370,-

Ungdom - kr. 470,- (samt barn som har grønt belte eller høyere) 

Voksne - kr. 470,-

+60 - kr. 395,- (én trening i uken) / kr. 495,- (to treninger i uken) - inkluderer kaffe og servering etter endt trening. 

 

Det er ingen oppsigelses- eller bindingstid til oss! 

 

FAMILIERABATT

Klubben har 25% familierabatt fra medlem nr. 2, og 50% rabatt fra medlem nr. 3 og utover. Dette skjer ikke automatisk, så gi beskjed om familiemedlemskap til gunnar@ntkd.no før første trening.

 

For familier med lav betalingsevne har vi en ordning for å sikre at økonomi ikke er en terskel for deltakelse. Ta kontakt med gunnar@ntkd.no før første trening for å få vite mer om klubbens ordning.