Region Trøndelag høst 2023

Submitted by
Lise Grønnesby
Publisert
1. september 2023
Image

Vi starter opp en ny sesong for regionslaget, og inviterer alle i Trøndelag som har minimum rødt belte og fyller 13 år i 2023 til å bli med! 

Regionslaget er en trygg og utviklende arena for utøvere som ønsker å satse på konkurranse. Det er et tilbud om ekstra trening og oppfølging for alle som er interesserte i å konkurrere, både på nasjonalt og/eller internasjonalt nivå. Første regionslagssamling for høsten er søndag 17. september kl. 17.00-20.00

Mer informasjon om regionslaget finner du i vedlegget på venstre side (øverst hvis du er på mobil). For å melde deg på regionslaget, må du fylle ut påmeldingsskjemaet HER, samt betale semesteravgift på kr. 500,- på Vipps til #86565 Trondheim TKD arrangement. Merk betalingen med «Regionslag + ditt navn».

 

Det er også mulig å bestille regionslagets overtrekksklær, fram til og med søndag 17. september. Forventet levering er uke 44. 

Informasjon fra Trimtex om hvordan man bestiller:

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0002473
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: regionslagettaekwondo23
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her.
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

 

Dersom du har noen spørsmål, ta kontakt med regionslagstrenerne. Kontaktinformasjon finner du i vedlegget. 

 

Regionslag