Solovey sparringsseminar

Submitted by
Lise Grønnesby
Publisert
4. oktober 2023
Image

I helga hadde vi besøk av Master Oleg Solovey, 7. Dan og Sabumnim Katya Solovey, 5. Dan fra Ukraina. Master Oleg er leder for det ukrainske landslaget, og Katya er en av tidenes mestvinnende sparringsutøvere. De må sies å være blant ITFs mest kjente trenere, og har en enorm kompetanse som vi var så heldige å få et innblikk i. 

På fredag hadde de en treningsøkt med klubbens ukrainske medlemmer, både barn, ungdom og voksne. De kjørte en variert og morsom økt, med noen kjente og noen nye øvelser. Etter treningen spiste vi pizza, mens vi slo av en prat. 

Foto: Jostein Værnes

Solovey1

Solovey2

Solovey3

 

På lørdag og søndag var det sparringsseminar for sortbelter, og vi hadde utøvere fra hele landet tilstede. Treningene hadde en veldig fin oppbygging, og et gjennomgående tema for helgen var distanse og timing. 

Solovey4

Master Oleg og Sabumnim Katya er svært kunnskapsrike, og instruerer med glimt i øyet. Ikke bare deler de av kunnskapen gjennom instruksjon - de er også utrolig flotte øvingsbilder. 

Solovey5

Solovey6

Solovey7

Tusen takk for besøket, Master Oleg og Sabumnim Katya! Og tusen takk til alle deltagerne som var med, super innsats og lærevillig gjeng!

Solovey8

Flere bilder fra seminaret kan du se her: Josteinfoto